Logo



GRANDCAFE BINNEN SCHEVENINGEN


GRANDCAFE BINNEN SCHEVENINGEN GRANDCAFE BINNEN SCHEVENINGEN GRANDCAFE BINNEN SCHEVENINGEN GRANDCAFE BINNEN SCHEVENINGEN

GRANDCAFE BINNEN SCHEVENINGEN GRANDCAFE BINNEN SCHEVENINGEN GRANDCAFE BINNEN SCHEVENINGEN GRANDCAFE BINNEN SCHEVENINGEN

GRANDCAFE BINNEN SCHEVENINGEN GRANDCAFE BINNEN SCHEVENINGEN GRANDCAFE BINNEN SCHEVENINGEN GRANDCAFE BINNEN SCHEVENINGEN GRANDCAFE BINNEN SCHEVENINGEN



Boulevard Scheveningen
Opdrachtgevers: Pieter en Wouter van Os
Oppervlakte: 400 m2
Ontwerp en uitvoering: 2013
Medewerkers: Marco de Vries en Mishmash

www.grandcafebinnen.nl

Voor grand-café Binnen aan de Boulevard in Scheveningen is
een geheel nieuw interieur en terras ontworpen. Het verschil
tussen het aantal gasten in de zomer en de winter is bepalend
geweest voor dit ontwerp. De gevels en de daken zijn in de
zomer te openen, terwijl bij kouder weer de open haarden
de gasten na een strandwandeling kunnen verwarmen.

PDF-bestand:
- Grandcafé Binnen (5,0 MB)